Медена земја, жестока верзија

Слаткиот мед тешко се собира, но ова ни Атиџе нема да може да го смисли.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!