Меѓу лампионите се најде и еден смртоносен украс

Ова дефинитивно не би сакале да го закачите на елката.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!