Мерки за заштита од коронавирусот (виц)

Кога слушнав колку е опасен коронавирусот седнавме со жена ми да направиме стратегија како да се заштитиме. Решивме дека е најпаметно сѐ што имаме кинеско да исфрлиме од дома. Сега стоиме во празниот стан, апсолутно голи!