Мила Јовович не им се плаши на огромните чудовишта, затоа што таа сега е „Ловец на чудовишта“

Премиерата на филмот ќе биде во декември, а според најавата, не очекува вистинска авантура во светот на фантазијата со прекрасната Мила Јовович.