Миленикот Рекс на Ангела Игнатова е толку послушнен што некогаш глава ќе искрши

А тоа некогаш и не мора да е во далечна иднина :). Гледајте до крај!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.