Милка се шета на Бит Пазар

Да не помисли некој случајно дека сме далеку од африканските земји или од Индија :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.