Мирното дете упаднало на журка со немирни деца

Го тераат да пие алкохол, ама тој има принципи и не се дава лесно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.