Мислевте дека фотографиите до Дедо Мраз се досадни? Овие ќе ви го докажат токму спротивното

Дедо Мраз седи мирно во неговиот скут има дете, понекогаш среќно, понекогаш расплакано… Вака ги замислуваме сите фотографии со Дедо Мраз, но сепак не мора секогаш да е така понекогаш спонтаноста на луѓето или пак случајните ситуации прават обичните фотографии со Дедо Мраз да добијат необичен и комичен карактер.

Да бидеме искрени возрасните најмногу уживаат во ваквите фотосесии.