Мислевте дека вие имате лош ден? А што да кажат овие 3 другарки?

Таман излегоа од кафетеријата, а надвор врнело дожд после снегот…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.