Мистериозно суштество или монтажа?

Изгледа прилично морничаво, што мислите вие за какво суштество станува збор.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.