Митови за жените во кои некои мажи се` уште веруваат во 21 век

Иако сме во 2021 година, постојат многу митови за жените во кои мажите очигледно се` уште веруваат.

Би помислиле дека во 2021 година, мажите би знаеле дека некои од овие митови се малку пресилни и смешни.

Жените се вклучија во тема на Reddit за да го кажат своето мислење.

Темата има собрано над 7.200 коментари, во кои жените споделуваат што е она во што мажите се`уште веруваат. Меѓу митовите беше „Дека секој што има матка може да ја„ задржи “крвта од циклусот. Не е исто како уринирање дечки“.

Друг коментираше:

„Дека можете да знаете колку с*кс имала жената гледајќи ги гениталиите. Не, не можете“.

„Исто така, многу с*кс ја прави вагината „лабава“. Очигледно некои луѓе мислат дека вагиналните мускули се магија, бидејќи очигледно тие се единствените мускули во телото кои стануваат послаби со поголема употреба“.

Трет напиша: „Дека сакаме да видиме слика од вашиот пенис. Не сакаме!“

Сигурни сме дека и жените веруваат во некои смешни митови за мажите, но овие коментари го докажуваат она што веќе го знаевме, а тоа е дека мажите и жените понекогаш се како од различни планети.