Млад арапски Јутубер ќе ви посочи еден необичен проблем со родителите, кој го имаат само тие

Си прават зафрканции децата со се и сешто.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.