Млад Холанѓанец ја запали новата 5G антена која ја поставиле во неговото место

Во целиот свет се појавија многу противници на новата 5G технологија. Ова видео е објавено од страна на холандската полиција, која побара помош да се фати човекот на снимката.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!