Млад кочанчанец се јавува во полиција

„Не ле ве е срам само кафиња да пиете по казината по цел ден бе?“ Хахаха.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.