Младата девојка го загуби Стефан, па почна да го вика колку што ја држи гласот

Какво време дојде, да мора да ја тераш да вика за да дознеш што е :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.