Младата мајка по секоја цена сака да се врати во форма

Бременоста го деформира телото на жената, а резултатот е едно прекрасно суштество, кое ви е поважно од сѐ и на кое треба да мислите во секој момент, дури и кога вежбате.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.