Младиот Англичанец против двајцата криминалци кои сакаа да му го украдат автомобилот

Смирено, но упорно, не им дозволи да дојдат до лесен плен.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.