Младиот и талентиран комичар Деметри Мартин може да ве насмее само со цртање на 1 линија

Деметри Еван Мартин е американски комичар, актер, режисер, карикатурист и музичар. Беше соработник на „Дејли шоу“. Во стенд-ап светот, тој е познат по настапите со својата гитара и по неговите сатирични цртани филмови. Тој во моментот ја глуми Ледената мечка во анимираната серија на „Cartoon Network“, „We Bare Bears“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.