Младиот руски фраер е мераклија на повозрасни госпоѓи кои пазарат во супермаркет

Жената не ни забележа што направи манијакот, но безбедностната камера забележа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.