Младите професорки имаат еден голем проблем кога одат на работа

Уште да ѝ ги намалат оценките поради лошо поведение.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.