Младите се иднината на светот и не трпат авторитети: Детето смисли како да го зафркне полицаецот и тоа прилично смешно

Иако ова не е добар пример и децата не би требало да се однесуваат така со возрасните, сепак е смешно каква финта му текна на малиот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.