Младите во Мелбурн го прогласија Короната за мртво, но кај нив ситуацијата не е како кај нас!

И покрај тоа што мерките за носење маска и социјална дистанца се сѐ уште во сила во Австралија, бројките на нови случаи веќе некое време се околу 10 на ден, па младите си прават забави на плажа и никој не ни мисли повеќе на вирусот.