Младите во Русија одат на училиште како нашите родители пред 50 години

Сите ги слушаат приказните за одењето пеш до училиште, на на нашите родители, но не сте оделе баш вака тато?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!