Младоженецот го виде вистинското лице на саканата, на „најубавиот ден од животот“

Не изгледа многу задоволен од резултатот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.