Младоженецот е малку нестрплив: Требаше со заби да ѝ ја извади подвезицата на невестата

Тешко на невестата со маж со толку краток фитиљ. Проблемите почнаа уште на свадбата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.