Млекото било 17 денара, а Зајко велел дека ќе биде 25 денара… И?

Идат нови избори, па политичарите нека му ја мислат што ветуваат!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.