ММА борец отрезни пијан дечко во бар

Ќе биде како нов, само ако успее да стане.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!