ММА тепачот покажа една до сега не видена техника, која го тера противникот не само да го предаде мечот, туку и да избега од рингот

Поефикасна боречка вештина од оваа ниту имало ниту ќе има.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!