Многу смешна другарска шега со лубеница

Се договориле сите да го наместат другарот со најцврста глава. Ви препорчуваме да погледнете!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.