Мојот комшија е многу глуп човек (виц)

Навистина, мојот комшиј е екстремно глуп човек. Пред малку ми испрати СМС:
„Имајте с*кс потивко, сакам да спијам!“
Каков с*кс, бе!? Човекот не сфаќа дека јас сум чувар и секоја вечер сум трета смена на работа!