Мојот комшија не престанува да флертува со жена ми! Ова ќе го научи лекција!

Љубоморниот сопруг наместо со муабет, реши да преземе подрастични мерки.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.