Модата се врти во круг: Тетоважите на долниот дел од грбот кои беа популарни пред 20 години, повторно се во мода

Во 2000-титие години Бритни, Џесика Алба и Никол Ричи го предводеа трендот, кој потоа стана демоде, за после 20 години повторно да стане популарен.