Модели во ковчег: Бизарна мода во Украина ги вознемирува луѓето

Агенцијата за погребни услуги во Украина објави дека ќе објави линија облека за починатите. За рекламирање на првата таква колекција, агенцијата ги стави моделите во ковчези за да направат „автентични“ фотографии. На фотографиите моделите „позираат“ како починати и ги прикажуваат различните модели. Уште еден мал доказ дека светот забегал.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!