Момчето одлучи да ја изненади девојката со најромантичниот подарок

Уште на почетокот на самото видео можете да претпоставите за што станува збор. Се надеваме дека нема дупло да ѝ наплатат во салонот за депилација.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.