Момчето сака да биде Јутубер, но скапо ја плати цената

Сакаше да покаже колку е јака футролата, но можно е родителите да не му купат повеќе телефон.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.