Момчето и девојката испробуваат нов предизвик но „понежната“ половина малку го изненади фраерот

19-годишната Кендра Колвел и 21-годишниот Џо Сливоски се дружеле во нивниот дом во Моресвил, Северна Каролина, кога решиле да бидат во тренд и да испробаат нов предизвик кој го виделе на TikTok.

Незгодниот предизвик вклучува извртување на личноста и потребна е јачина на горниот дел од телото и многу взаемна доверба. Сепак Кендра малку го „изневери“ Џо кога за време на предизвикот при целата мака му испрати и гулаб.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.