Момците чекаат ред за туширање во студентскиот дом и се чудат каков шампон користи девојката

Изгледа нашла некој многу добар, штом има ваков ефект на неа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.