Моментот кога ќе сфатиш дека сето она што го правиш за на интернет е всушност глупо и смешно

Девојката не знаеше дека некој од страна цело време ја гледа и ја снима.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.