Моментот кога девојката му открива на својот дечко дека всушност е маж

– Што мислиш, зошто до сега не сме спиеле заедно?
– Затоа што мислев дека си фина, религиозна девојка.
– Не, туку затоа што на 1 мај ќе правам операција за промена на полот.

И човекот, се разбира, мораше да провери на лице место 🙂

Финтата е што девојата го зафркава за да му ја сними смешната реакција, а тоа што му го покажа е нејзиниот бивш пластичен дечко :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.