Моментот кога девојката покажа како се јаде шлаг, е моментот кога фраерот ја откри жената на неговите соништа

Изразот на неговото лице кажува сѐ :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.