Моментот кога девојка запали кафич во Манчестер и им ја уништи новогодишната ноќ на сите

Генијална е идејата во кафич преполн со балони со гас да им поделите на гостите прскалки од оние појаките.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!