Моментот кога фраерот сфати дека ја нашол идеалната жена

Погледнете му ја само фацата кога почнаа да му доаѓаат идеи во главата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.