Моментот кога маж се заљубува во жена, фатен на камера

Седеа во друштво еден до друг и сѐ си беше нормално, додека девојката не ја направи магијата која му го сврте умот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.