Моментот кога настана пожар за време на полнењето гориво на бензинска пумпа и реакцијата на вработените

Не се знае како и од што настана пожарот, но реакцијата на вработените заслужува секаква почит.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!