Моментот кога нервозна мексиканска девојка грабна автоматска пушка AR-15 од полицијата и почна да пука на улица

На почеток некое време само одеше и викаше, но потоа отвори и оган кон полицијата која се насобра околу местото на настанот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!