Моментот кога сфаќаш дека си се омажила за дете

Дамата не е среќна со шегата што и ја направија. Сега ќе има прилично многу работа пред да седне зад воланот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.