Моментот кога зграда се руши и уште неколку снимки од силниот земјотрес од 7 степени кој ја зафати Турција

Провинцијата Измир беше најпогодена од земјотресот со епицентар во Егејското море, кој се почувствува и во Грција, а ова се најпотресните снимки од несреќата.