Моментот кој другар ми Рики никогаш нема да го заборави (виц)

Беше тоа пред 11 години, кога мојот другар Рики излета од собата и почна да вика: „Машко е! Машко е!“, додека солзи му се слеваа низ образите.
Никогаш повеќе не се врати во Тајланд.