Моментот во кој полицаец спасува човек кој сакаше да си до одземе животот

Полициски службеник во Атлантик Сити спаси човек кој сакаше да си го одземе животот. Полицијата го добила повикот дека човекот стоел на работ од гаража. Вознемирениот човек бил на ФејсТајм со некого во моментот на искушението, кога службеникот Ерик Кнутел, член на тимот за преговори во кризи се вклучил во разговор со него во обид да го предомисли.

Според извештаите, по 10 минути разговор со поединецот, тој започнал да се приближува до работ на гаражата. Тогаш Ерик тргнал кон него и го фатил за ногата за да не скокне, а останатите полицајци веднаш му помогнале. Додека непознатиот маж прокоментира нешто на видеото полицаецот Ерик може да се слушне како вели: „Не можам затоа што те сакам, добро? Те сакам.“

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!