Мотика хит: Охриѓанец ќе ви покаже како изгледаат и звучат 99% од турбофолк песните

Очигледно сите од естрадата почитуваат одреден „турбофолк кодекс“ кој не може да не се забележи. Затоа „Wik Kakarotski“ одлучи сите да ги преточи во неговата песна „Ах тие очи зелени“. Внимание! Кој сака турбофолк можеби и ќе го сфати сериозно.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.